Trzygwiazdkowy hotel otoczony sosnowym lasem, przez który przepływa rzeka Paluszwica. Natomiast nagradzana hotelowa restauracja Bagatela to połączenie tradycyjnej kuchni z nowoczesnym stylem
Bar oferuje tradycyjne dania kuchni polskiej. Bliskość lasu zachęca do spędzenia czasu na zewnątrz. Wnętrze ozdabiają obrazy i zdjęcia lokalnych artystów.
Hotel zlokalizowany w pobliżu Łasku, w otoczeniu starodrzewu i okoliczności przyrody. Hotelowa restauracja dostępna jest zarówno dla gości hotelowych, jak i indywidualnych.
Lodziarnia oferująca zarówno lody dla tradycjonalistów, jak i te o zaskakujących połączeniach smakowych. Do wyboru mamy również gofry oraz aromatyczną kawę Lavazza.
Kawiarnia inspirowana powieściami Harry’ego Pottera. Oferuje m.in. kremowe piwo, eliksiry, napary i desery. W lokalu znajduje się sklepik ze słodyczami oraz z gadżetami z Harry’ego Pottera.
Bar przy zabytkowym młynie Talara oferuje dania z grilla, w tym pieczonego pstrąga. W młynie funkcjonuje muzeum prezentujące dziedzictwo ziemi łódzkiej oraz regionu im. Jana Radgowskiego.
Urokliwa piekarnia ulokowana tuż przy centrum Zelowa. Oferuje wypieki według autorskich przepisów właścicielki przy wykorzystaniu najnowszej technologii.